Scurta Introducere

COM INOX SRL ofera clientilor sai servicii complete la standarde europene utilizand tehnici moderne, proiectari 3D , materiale de calitate si o echipa de profesionisti specializati in productia si comercializarea de mobilier, accesorii si ustensile pentru dotarile bucatariilor profesionale din restaurante, hoteluri, cantine sociale, unitati militare, spitale, crese si gradinite.

Project Image

Profilul firmei

COM INOX produce: echipamente din otel inoxidabil pentru fabrici din industria alimentara, mobilier din inox pentru dotarile din spitale, dulapuri pentru distributie electrica si automatizari din industrie.

Executa de asemenea lucrari de confectii si montaj pe piata constructiilor industriale si civile, a amenajarilor interioare si exterioare in mall-uri, spatii comerciale, obiective culturale, blocuri de locuinte, vile etc.

Confectioneaza balustrade din fier forjat sau inox pentru a forma modele deosebit de elegante in combinatie cu lemnul sau sticla. Decoruri cochete si primitoare pot fi realizate cu ajutorul tavanelor riflate, peretilor sau podelelor decorative din marmura si granit. Acestea dau viata caminului si il adapteaza stilului de viata al locatarilor. "Si tu, viitorul nostru client, poti avea decoruri ca-n reviste".

Societatea se pliaza rapid conform dorintelor clientilor, avand principal scop deservirea lor cu o exigenta maxima. Produsele COM INOX SRL sunt certificate ISO 9001:2008 din punct de vedere al calitatii, certificare ce descrie procesul nostru de productie inca de la primirea comenzii pana la livrarea produsului finit, iar faptul ca suntem certificati ISO 14001:2004, SR OHSAS 18001:2008, confirma ca respectam toate normele de securitate si sanatate a lucratorilor si protectia mediului inconjurator.

Istoric

Societatea COM INOX SRL a fost infiintata in anul 2006 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc, o societate relativ noua, dar cu personal cu un inalt grad de calificare in proiectarea, producerea si prelucrarea produselor.

Din anul 2011, COM INOX isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou de productie cu o suprafata de 1700 mp situat pe Centura Sud a Bucurestiului, Romania, schimbare ce a marcat inceputul unor noi procese tehnologice. Un sistem de productie compus din achizitia unor echipamente noi, moderne: stantare CNC, indoire cu prese inovatoare CNC, decupari tabla cu water-jet, plasma si mai nou, cu laser.

Toate acestea impreuna cu proiectarea sistemelor informatice si managementul productiei, ne permit extinderea orizonturilor comerciale si penetrarea pietelor de profil internationale.

Filozofie

Suntem convinsi ca succesul unei companii este legat de realizarea obiectivelor primare, cum ar fi : cresterea satisfactiei clientilor, imbunatatirea procesului de productie, protectia lucratorilor in conformitate cu principiile responsabilitatilor sociale si respectarea principiilor de protectie a mediului in care opereaza.

De aceea ne-am asumat un angajament pe care il respectam, de a promova si dezvolta inovatia tehnologica continua a echipamentelor de productie in scopul cresterii capacitatii de productie si imbunatatirii calitatii muncii in conformitate cu toate principiile si normele de securitate si sanatate a lucratorilor si de protectie a mediului inconjurator

Valori

Calitatea, functionalitatea si fiabilitatea sunt principalele caracteristici ale unei game largi de produse, a carei eficienta este garantata de catre personalul nostru cu multa experienta in domeniu. Ce stim noi sa facem mai bine este sa producem cu profesionalism si pasiune, iar asta se poate vedea in toate produsele noastre.

 

 

Misiune

 • O echipa tanara si dinamica de profesionisti pentru .... "O afacere inoxidabila"
 • transformam asteptarile clientilor in realitate
 • nu neglijam niciun detaliu
 • noi indeplinim angajamentele
 • raportul calitate / pret imbatabil
 • colaborarea cu furnizori care impartasesc respectul nostru pentru calitate

 

 


Dotari

 • 1. Masina CNC debitat cu laser TRUMPF 3030
  - masa masinii: 1500x3000mm - debitat pe contur tabla otel carbon, aluminiu, inox
 • 2. Masina CNC stantat tabla tip TRUMPF 1000
  - masa masinii 1250x2500mm cu 3 clesti - magazie scule ce permit : debitari, perforari, ambutisari, filetari, precizie ridicate la taiere
 • 3. Masina Masina de debitat cu jet apa - KMT cu CNC
  - masa masinii 1500x3000mm, presiunea debitarilor 6200 bari - permite debitari pe contur pana la 240 mm grosime, debitari speciale pe contur pentru feroase si neferoase, la rece, fara calire
 • 4. Masina de debitat cu plasma - Thermal Dinamic 100 ULTRA CUT cu CNC
  - masa taiere 2000x3000mm - permite debitari table otel – carbon si inox
 • 5. Ghilotina CNC de debitat
  -lungime taiere 3000mm - grosime maxima de debitat = 10 mmm
 • 6. Presa de indoit ( abkant ) - TRUMPF cu CNC
  - permite indoirea cu precizie a tablei cu o lungime de 4000 mm / forta de presare de 200 tone
 • 7. Presa de indoit (abkant ) - MVD cu CNC < br /> - permite indoirea cu precizie a tablei cu o lungime de 3000 mm / forta de presare de 160 tone
 • 8. Aparate de sudura in mediu protector TIG / WIG – Fronius, ESAB
 • 9. Aparate de sudura in mediu protector MIG - MAG - Fronius, ESAB
 • 10. Aparate de sudura in puncte – TECNA
 • 11. Masina de satinat tevi si profile din inox
 • 12. Masina de lustruit tevi si profile din inox
 • 13. Fierastrau debitat tevi si profile
 • 14. Strunguri universale
 • 15. Strung automat
 • 16. Freze
 • 17. Morteza
 • 18. Masina de rectificat
 • 19. Masina cu role de indoit teava
 • 20. Masina de roluit table ( valt ), latime 2000 mm
 • 21. Presa hidraulica si presa cu excentric pentru debitare, ambutisare profile

 

 

Certificari

Diplome

2015

2014

2013

2010 - 2011 - 2012

Parteneriate

Portofoliu

Clienti

Hotel Marriott
ANA HOTELS S.A
ANA PAN S.A
Restaurant
Harp
Restaurant VATRA SRL
Restaurant MAHALA
Restaurant si Cafeneaua Rossetya
Cofetariile Georgi
Cofetariile Piticot
Cofetariile Nicoleta
Cofetariile Danio SRL
FRESH FOOD SALON SRL
JERRYS PIZZA NORD SRL
Restaurant i'ladrino
CARMANGERIA GODAC SRL
COCOR SA
COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA
PHILIP MORRIS ROMANIA SRL

 

Proiecte

Magazinul Cocor

Balustrada inox cu sticla, Balustrade cu garda din cablu inox
Hotel Europa, Eforie Nord

Balustrade metalice cu sticla
Mega Image - magazine

Mobilier inox, Balustrade si protectii, Placari exterioare, Rafturi prezentare
Winmarkt

Confectii metalice Ploiesti, Confectii metalice Braila, Confectii metalice Galati, Confectii metalice Turda, Confectii metalice Alexandria, Confectii metalice Busteni, Confectii metalice Sinaia
Centrul Comercial Trivale Pitesti

Balustrade, Structuri metalice
Obiectiv Centru Comercial Carpaţi Sinaia

Module inox depozitare

Apartenente

Magurele High Tech Cluster