• Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item
  • Menu item

Mese inox cu rebord si 1 sertar

  • Masa inox cu rebord, simpla, cu un sertar
  • Masa inox cu rebord, legatura inferioara pe 3 laturi si 1 sertar
  • Masa inox cu rebord, polita inferioara si 1 sertar

In domenii cu o concurenta acerba si standarde foarte inalte de calitate si siguranta, asa cum sunt HoReCa si domeniul alimentar, detaliile fac de multe ori diferenta intre esec si succes, intre eficienta si timp pierdut etc. Tocmai de aceea, Com Inox – furnizor de mobilier inox cu o activitate neintrerupta pe piata inca din anul 2006 – usureaza accesul clientilor sai la categoria de mese din inox cu rebord si 1 sertar.

Rebordul (marginea inaltata) este o dotare care previne scurgerile si stropirea, aspecte esentiale in bucatariile profesionale, intrucat ajuta la mentinerea unui mediu de lucru igienic si organizat.

Cum pot fi personalizate mesele din inox cu rebord si 1 sertar?

In oferta Com Inox, gasesti cateva modele standard de mese din inox cu rebord si 1 sertar: simpla, cu legatura inferioara pe 3 laturi, cu polita inferioara etc. Totusi, este important de precizat ca acestea pot fi personalizate, in functie de preferintele, necesitatile, bugetul si spatiul disponibil in unitatea pe care intentionezi sa o dotezi.

Astfel, poti opta pentru otel inoxidabil AISI 304 sau AISI 430; picioare reglabile pe inaltime; blat rigidizat; diverse dimensiuni (lungime minimum 70 cm, latime minimum 60 cm); rebord cu o inaltime intre 10 cm si 30 cm, pe una, doua sau trei laturi.

Pe langa constructia efectiva a meselor din inox cu rebord si 1 sertar, daca optezi pentru Com Inox, vei beneficia si de experienta noastra indelungata, concretizata in nenumarate parteneriate de succes; o tehnologie de productie performanta; un raport calitate-pret imbatabil si conditii de plata flexibile.